Terugkoppeling informatiebijeenkomst Schin op Geul

Carlene Meertens 23-04-2024 28 keer bekeken 0 reacties

Bedankt voor uw aanwezigheid tijdens de informatiebijeenkomst over waterveiligheid op woensdag  20 maart jl. in ’t Geboew in Schin op Geul.

Wij zijn benieuwd hoe u deze bijeenkomst heeft ervaren. Uw mening is belangrijk voor ons. Zou u ons daarom willen helpen, door een kort evaluatieformulier in te vullen? De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Evaluatieformulier informatieavond Schin op Geul | Waterschap Limburg Met Elkaar

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Antwoorden op de gestelde vragen

Tijdens de deelsessies zijn er verschillende vragen gesteld door de aanwezigen. Wij hebben alle vragen en de antwoorden daarop op een rijtje gezet. U kunt ze vinden in de bijlage.

Meer informatie

Er is veel verteld en gedeeld in deze bijeenkomst over wat de overheden hebben gedaan en gaan doen om inwoners beter te beschermen en voor te bereiden tegen extreme wateroverlast en veranderende weersomstandigheden. En wat u zelf kunt doen om weerbaarder te worden tegen wateroverlast. Meer informatie hierover kunt u vinden op de volgende websites:

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het programma Waterveiligheid en Ruimte Limburg? Dan kunt u zich inschrijven via wachtnietopwater.nl/nieuwsbrief.

Wij hopen u op een volgende bijeenkomst weer te mogen verwelkomen, 

 

 
 

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen