Doe mee

Op Met elkaar kun je in gesprek met elkaar. Niet iedereen kan naar een informatiebijeenkomst komen, maar via deze site blijf je op de hoogte van de projecten die voor jou relevant zijn. Bovendien kun je meepraten en meedenken. Wat je allemaal kunt doen op Met elkaar lees je hieronder.

Kies je project

Blijf op de hoogte van projecten bij jou in de buurt. Lees over de huidige stand van zaken, weet welke onderwerpen er spelen en weet hoe je je mening kunt geven. Ook als je nog geen mening hebt gevormd, is het goed om te weten wat er speelt in jouw omgeving.

Op verschillende momenten kun je meedenken over projecten en oplossingen. Op Met elkaar vind je een overzicht van projecten waarover we graag met jou en anderen in gesprek gaan.

Binnen veel projecten zijn er momenten waarop je ook online kunt meedenken. Zeker handig als je geen tijd hebt om naar een informatiebijeenkomst te komen of je wilt na de informatiebijeenkomst nog eens goed alles nalezen. 

Je vindt de meedenktrajecten onder de projecten op Met elkaar. Hieronder zie aan je welke trajecten je kunt meedoen op dit moment.

Bekijk de projectenkaart met alle actieve projecten waaraan je kunt deelnemen.

Stel je vraag

Heb je een vraag? Bij elk project kun je de contactgegevens vinden van de mensen die jouw vraag kunnen beantwoorden. Als je een vraag hebt over de werking van Met elkaar, of wat je ermee kan, dan kun je die stellen aan de beheerder van deze site. Algemene vragen kun je stellen op onze website.

Stel algemene vragen over Waterschap Limburg op onze website. Alles wat te maken heeft met Met jou of met één van de projecten, kun je direct aan de beheerder van Met elkaar of een van de omgevingsmanagers stellen:

  • Heb je een vraag over een bepaald project? Kies je project op de kaart, daar vind je dan ook de contactgegevens van de omgevingsmanager.
  • Heb je een vraag over Met elkaar, of weet je niet precies aan wie je je vraag het best kunt stellen? Neem dan contact met de beheerder. We helpen je zo snel mogelijk verder!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de e-mailupdates van Waterschap Limburg. Je kunt zelf kiezen van welke onderwerpen je op de hoogte wilt blijven.

  • Geen resultaten gevonden

    Je zoekopdracht leverde helaas geen resultaat op. Controleer de spelling of probeer het opnieuw met een andere term.

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen