Boschweg

Nanne De Vries 16-04-2021 1 reacties

De overdwarse put onderaan de Boschweg neemt te weinig water weg; water komt ook vooral aan de rechterkant naar beneden. Bij iedere flinke regenbui moeten we de overdwarse put, de put bij het elektriciteitshuisje en die aan het eind van de groenstrook steeds open houden. Zelfs als open is er teveel water om te verwerken. Verzamelt op laagste punt, voor nummers 21 en 23.

Boschweg/Hekerweg

Lat: 50.8746769
Long: 5.8558816

Een momentje...

1  reacties

Geert Hendrickx 03-05-21 om 15:02

Nanne, bedankt voor je punt op de kaart. Goed dat je signaleert dat er hier een probleem is en fijn dat jullie als bewoners bij zware buien de put mee openhouden! We nemen het punt mee op de lijst van problemen. Overigens zijn flinke plassen op straat bij zware buien niet te voorkomen en we verwachten die in de toekomst steeds vaker. Is het bij jullie zo erg dat het binnen kan stromen?

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen