Uitnodiging inloopavond 25 november met video

Met Elkaar Beheerder 04-11-2021 339 keer bekeken 0 reacties

Eerder dit jaar hebben wij aangekondigd een verkenning te starten in het gebied van het Hekerbeekdal, om te kijken of we in dit gebied iets kunnen doen zodat de wateroverlast hier vermindert.

Wij willen dat echter niet doen zonder u daar zorgvuldig bij te betrekken. Met de watercrisis van afgelopen zomer nog vers in het geheugen, is de noodzaak hiervoor nog eens goed duidelijk geworden.

Inloopavond - GAAT NIET DOOR IVM CORONA, WE HOUDEN EEN DIGITALE BIJEENKOMST, ZIE ONS BERICHT DAAROVER

Video

Om u voor te bereiden, hebben wij een video gemaakt waarin we ingaan op de problematiek rondom de wateroverlast. U kunt zich hiermee vast een beeld vormen en mogelijke vragen of idee├źn voorbereiden. Uw inbreng is voor ons zeer nuttig en welkom! De video kunt u hieronder bekijken:

Heeft u vragen over deze bijeenkomst, mail dan naar waterinbalans@waterschaplimburg.nl.

Wil je een subsidie aanvragen om jouw tuin waterklaar te maken, ga dan naar https://www.waterklaar.nl/maas/subsidie

De verkenning van het Hekerbeekdal is een van de projecten van het programma Water in Balans. Met dit programma werkt Waterschap Limburg samen met betrokken partijen aan oplossingen in de aanpak van wateroverlast als gevolg van de klimaatverandering. 
Voor vragen over dit project kunt u terecht bij Geert Hendrickx. U kunt hem mailen of bellen op 06 - 11 80 17 24. Wilt u het zaaknummer 2021-Z35947 noemen als u belt of mailt? Dan kan ik u beter helpen.

Graag tot ziens op 25 november!

N.B. Toevoeging corona-maatregelen

Terwijl wij deze uitnodiging aan het maken waren, kondigde het kabinet nieuwe corona-maatregelen aan. En binnenkort zouden ook die weer kunnen veranderen. Dit kan gevolgen hebben voor de inloopbijeenkomst. Op deze pagina vindt u bijgewerkte informatie over wat de coronamaatregelen voor onze inloopavond betekenen. Houdt u deze informatie in de gaten?

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen