Wat vind jij van het definitief ontwerp?

Op 22 maart 2018 is de samenwerkingsovereenkomst getekend door alle partners. Hierna is begonnen met het maken van een ontwerp waarbij de omgeving is betrokken

Op 30 januari 2019 hebben wij, in de Bernardushoeve in Ubachsberg, een inloopbijeenkomst georganiseerd. Deze inloopbijeenkomst was voor iedereen toegankelijk en direct betrokkenen hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Tijdens deze bijeenkomst hebben wij de knelpunten en aandachtspunten besproken. 

Wij hebben jullie opmerkingen is overweging genomen. Het definitief ontwerp is inmiddels vastgesteld en presenteren wij in de onderstaande documenten.

We horen graag wat jullie ervan vinden. Een reactie kan je achterlaten door op de tekstballon te klikken, een reactie te schrijven en vervolgens op 'reactie plaatsen' te klikken. 

Wat gebeurt er nu met dit ontwerp? 
Voor meer informatie over de procedures en de laatste stand van zaken kijk bij het laatste nieuws.

0 bestanden geselecteerd: 

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen