Online informatieavond aanpak wateroverlast Meerssen: 6 mei

Met Elkaar Beheerder 20-04-2021 296 keer bekeken 0 reacties

In de strijd tegen de wateroverlast in Meerssen werken Waterschap Limburg en de gemeente Meerssen aan een uitwerking van nieuwe regenwaterbuffers en nu nog nooddammen in de tweede fase. De voorbereiding is op dit moment in volle gang.

Op 6 mei organiseert Waterschap Limburg in samenwerking met de gemeente Meerssen een online bijeenkomst voor direct betrokkenen. Je bent daarbij van harte welkom.

Conceptmaatregelen fase 2
Op dit moment vordert de voorbereiding van fase 2. Dit is een belangrijke stap richting de uitvoering van deze 2e fase. Vooralsnog zien de maatregelen er als volgt uit:
- aanleggen van 4 nieuwe regenwaterbuffers nabij Meerssen en Ulestraten
- verbeteren van de 3 nooddammen (uit 2018) nabij Waterval

Online bijeenkomst
Waterschap Limburg organiseert in samenwerking met de gemeente Meerssen een online bijeenkomst om betrokkenen te informeren. Ook kun je je mening en ideeën geven over de plannen. De bijeenkomst vindt plaats via Zoom op donderdag 6 mei om 19.00 uur. Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier

Vragen?
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Ben Schols: 06 – 15 68 15 52.

Graag tot ziens op 6 mei!

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen