Stand van zaken herinrichting omgeving Pletsmolen

03-06-2020 243 keer bekeken 0 reacties

In april 2019 is het schetsontwerp voor de herinrichting van de omgeving van de Pletsmolen aan de omwonenden gepresenteerd. Het gepresenteerde plan werd door de aanwezigen met enthousiasme ontvangen.

Hier kunt u het ontwerp en de presentatie van die avond terugvinden. 

Na deze bijeenkomst zijn de Gemeente Meerssen en Waterschap Limburg gestart met de technische uitwerking van het ontwerp. De geschatte kosten voor de uitvoering bleken echter hoger te zijn dan het beschikbare budget. Daarom onderzoeken de gemeente en het waterschap nu op welke manieren de kosten van het project omlaag kunnen worden gebracht, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de wensen en inbreng van omwonenden. Door de corona-maatregelen is het organiseren van een informatiebijeenkomst op dit moment lastig. Alternatieven worden onderzocht. Intussen gaan de voorbereidingen van het project gewoon door.

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen