Wandel mee langs het water door het Geuldal

ProfielfotoKevin Heuts 07-10-2019 493 keer bekeken 0 reacties

Door de ligging in het dal van de Gulp en de Geul komt er veel water van boven naar beneden. Grote hoeveelheden banen zich bij extreem weer door de omliggende heuvels. Dit levert wateroverlast op in de lager gelegen gebieden, zoals het centrum van Gulpen.

Onze enthousiaste gids wandelt op 16 oktober met jou langs het water van het nieuw op te zetten gebiedsproject Geuldal.

Wij nemen je graag mee langs het gebied dat binnen het programma Water in Balans extra aandacht krijgt in het gebiedsproject Geuldal. We raden je wel aan om wat stevige(re) schoenen aan te trekken!

Programma 16 oktober

10.00 - 10.30 Verzamelen

10.30 – 11.15 Waterwandeling deel 1

11.15 - 11.30 Verwacht pauzemoment

11.30 - 12.15 Waterwandeling deel 2

12.15 Verwacht einde bij het startpunt

Verzamelen bij Grand Café Neubourg, Marktstraat 1, 6271 BE Gulpen (4km)

De wandeling zal beginnen bij het monument bij de Gulp voor Grand Café Neubourg, Marktstraat 1, 6271 BE Gulpen. Het verzamelpunt is te herkennen aan het Water in balans-logo. De wandeling is ongeveer 4 kilometer lang. Tijdens de wandeling zal er halverwege gestopt worden om u de gelegenheid te bieden om iets te drinken, te eten en/of om naar het toilet te gaan. U komt terug waar u gestart bent.

Wandel jij met ons mee?

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd zodat wij weten hoeveel mensen er bij de wandeling willen aansluiten: waterinbalans@waterschaplimburg.nl

Er zijn geen kosten aan de wandeling verbonden.

Prijsvraag: win een cadeaubon van €100 voor Intratuin!

Heb jij goed opgelet tijdens de wandeling? Bij aanvang van de wandeling ontvang je een drietal vragen, die je met behulp van de wandeling kan beantwoorden. Heb jij ze alle drie goed, dan maak jij kans op een cadeaubon van €100 voor Intratuin! Uit de mensen die de juiste antwoorden aan ons geven kiezen wij willekeurig een winnaar en stellen wij de winnaar via e-mail op de hoogte.

Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen