Inloopbijeenkomst 17 januari ondanks winterse weer toch doorgegaan

Sanne Maruanaja 18-01-2024 85 keer bekeken 0 reacties

Ondanks de hevige sneeuwbuien van woensdag 17 januari waren er toch een aantal collega’s van het waterschap en de gemeente Gulpen-Wittem aanwezig in Mechelen.

Op het moment dat er sprake was van eventueel annuleren van de avond, was het te laat om iedereen nog op tijd te bereiken. Daarom de keus om de avond alsnog - voor wie wil/kon komen - door te laten gaan.

Lage opkomst zoals verwacht
Dankzij de beheerder van A Gen Sjoeël werd de toegang - zo goed als mogelijk - sneeuwvrij gemaakt en begon de avond om 18:30. De opkomst was zoals verwacht niet hoog, maar we hebben wel een paar goede gesprekken over het maatregelenpakket kunnen voeren.

Alternatieve oplossing presentatie maatregelenpakket
Bent u gisteren verhinderd geweest maar wilt u toch graag meer informatie over het project? Wij gaan een passende, alternatieve, oplossing zoeken om u toch op de hoogte te brengen over de aanpak van wateroverlast en het maatregelenpakket dat we daarvoor samengesteld hebben. Zodra wij de juiste oplossing hebben gevonden, brengen wij u hierover op de hoogte. Wij vragen u daarom (als u dit nog niet heeft gedaan) aan te melden via dit formulier.

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met omgevingsmanager Anouk Dewitte via +31 611201595. U kunt ook een e-mail sturen naar A.Dewitte@waterschaplimburg.nl

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen