Extra inloopbijeenkomst maatregelenpakket Mechelderbeekdal op woensdag 17 januari

Sanne Maruanaja 03-01-2024 169 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg organiseert op 17 januari opnieuw een inloopbijeenkomst voor de inwoners en andere belanghebbenden van Mechelderbeekdal. Vanwege een fout in de postbezorging is de uitnodiging voor dezelfde bijeenkomst - op 29 november 2023 - namelijk niet door iedereen ontvangen.

We praten u bij over de aanpak van wateroverlast en het maatregelenpakket dat we daarvoor samengesteld hebben.

Wanneer: Woensdag 17 januari 2024
Tijd: Inloop vanaf 18:30, afsluiting om 21:00 uur
Locatie: A gen Sjoeël, Hilleshagerweg 32, 6281 AE Mechelen

Stand van Zaken
Afgelopen tijd hebben wij met onze projectpartners, diverse bewoners en andere belanghebbenden gesproken over de wateroverlastknelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen in uw omgeving. Alle mogelijke maatregelen die bijdragen aan het verminderen van de wateroverlast hebben we samen doorgelopen. Daarna hebben we berekend wat het hydrologische effect is van deze maatregelen en combinaties daarvan. Uit deze berekening volgt een maatregelenpakket om eventuele wateroverlast in de toekomst zoveel mogelijk te beperken. Dit maatregelenpakket leggen we graag aan u voor op woensdag 17 januari.    

Opzet van de bijeenkomst
Het is een inloopbijeenkomst dus u kunt tussen 18:30 en 21:00 binnenlopen bij gemeenschapshuis A Gen Sjoeël. Er is geen plenaire start. Aan verschillende tafels krijgt u de mogelijkheid om vragen stellen over de mogelijke maatregelen. Deze tafels zijn ingedeeld per gebied. Er zijn verschillende medewerkers van het waterschap, het adviesbureau en de projectpartners aanwezig bij de tafels om uw vragen te beantwoorden.   

Aanmelden
Via dit formulier kunt u zich aanmelden voor deze avond. Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar wilt u toch op de hoogte gehouden worden van het project? Dan kunt u alle informatie na 17 januari teruglezen op de projectpagina.   

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met omgevingsmanager Anouk Dewitte via +31 611201595. U kunt ook een e-mail sturen naar A.Dewitte@waterschaplimburg.nl.   

Graag tot ziens op 17 januari

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen