Presentatie maatregelenpakket tegen wateroverlast Mechelderbeekdal

Sanne Maruanaja 15-11-2023 93 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg organiseert samen met haar projectpartners een inloopbijeenkomst voor de inwoners en andere belanghebbenden van Mechelderbeekdal. We praten u bij over de aanpak van wateroverlast en het maatregelenpakket dat we daarvoor samengesteld hebben.

Wanneer:  Woensdag 29 november 2023 
Tijd:            Inloop vanaf 16:00, afsluiting om 19:00 uur 
Locatie:     Café De Paardestal - Hoofdstraat 57, 6281 BB Mechelen 

Stand van Zaken 
Afgelopen tijd hebben wij met onze projectpartners, diverse bewoners en andere belanghebbenden gesproken over de wateroverlastknelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen in uw omgeving. Alle mogelijke maatregelen die bijdragen aan het verminderen van de wateroverlast hebben we samen doorgelopen. Daarna hebben we berekend wat het hydrologische effect is van deze maatregelen en combinaties daarvan. Uit deze berekening volgt een maatregelenpakket om eventuele wateroverlast in de toekomst zoveel mogelijk te beperken. Dit maatregelenpakket leggen we graag aan u voor op woensdag 29 november.    

Opzet van de bijeenkomst  
Het is een inloopbijeenkomst dus u kunt tussen 16:00 en 19:00 binnenlopen bij café De Paardestal. Er is geen plenaire start. Aan verschillende tafels krijgt u de mogelijkheid om vragen stellen over de mogelijke maatregelen. Deze tafels zijn ingedeeld per gebied. Er zijn verschillende medewerkers van het waterschap, het adviesbureau en de projectpartners aanwezig bij de tafels om uw vragen te beantwoorden.   

Aanmelden
Hier kunt u zich tot en met 26 november aanmelden voor deze avond. Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar wilt u toch op de hoogte gehouden worden van het project? Dan kunt u alle informatie na 29 november teruglezen op de projectpagina.   

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met omgevingsmanager Anouk Dewitte via +31 611201595. U kunt ook een e-mail sturen naar A.Dewitte@waterschaplimburg.nl.   

Graag tot ziens op 29 november!

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen