Start werkzaamheden Vijlenstraat

Meike Hekers 01-12-2022 148 keer bekeken 0 reacties

Op dinsdag 6 december starten we met de werkzaamheden betreffende het werk ‘Regenwaterbuffer Vijlenstraat’. De werkzaamheden vinden plaats op het perceel naast de Vijlenstraat ter hoogte van het bakhuis langs de Mechelderbeek. Hier leggen we een regenwaterbuffer aan.

Vanuit de Vijlenstraat leggen we een rijplatenbaan op het terrein voor bouwverkeer. De Vijlenstraat blijft de gehele periode open en bereikbaar. De snelheid op de Vijlenstraat is tijdelijk verlaagd naar 30km/u. 

De werkzaamheden duren naar verwachting tot eind februari, hierin zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden. De werktijden zijn van 07.30u tot 17.00u. 

Meer informatie vindt u in deze brief


Voor vragen kunt u terecht bij Christel Aelen (omgevingsmanager, Waterschap Limburg) via 06-51554539 of c.aelen@waterschaplimburg.nl en Cyrille Smeets (Toezichthouder, Viforis) via 06-29534266 of cyrille.smeets@viforis.nl.
 

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen