Groot onderhoud Commandeurstraat Mechelen

Met Elkaar Beheerder 09-11-2022 219 keer bekeken 0 reacties

Op 14 november start VD Kreeke wegenbouw  met de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden in opdracht van gemeente Gulpen-Wittem.

De werkzaamheden zijn in de Commandeurstraat in Mechelen ter hoogte van huisnummer 4 t/m 8 en bestaan uit het aanpassen van het rioolstelsel om wateroverlast in de toekomst te voorkomen. Ook het straatwerk wordt aangepast om het water op straat sneller af te voeren richting de beek.

De werkzaamheden duren t/m 25 november,  mits er geen hinder is van de weersomstandigheden. Tijdens de werkzaamheden is er voor gemotoriseerd verkeer geen doorgang mogelijk. De weg wordt bij de kruising Hoofdstraat afgesloten en het eenrichtingsverkeer vanaf de Bommerigerweg wordt opgeheven zodat u toch uw woning kunt bereiken tot het werkvak.

Voor opmerkingen, suggesties en klachten kunt u contact opnemen met L.Dautzenberg@abzinfra.nl
Bij calamiteiten kunt u contact opnemen met projectleider Leon Dautzenberg: tel. 06-46082121 of met de toezichthouder Sjors Dieteren van de gemeente Gulpen-Wittem: tel. 06- 27216850.

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen