11 juli: 2e Inwonersbijeenkomst snel aan de slag maatregelen Commandeurstraat

Met Elkaar Beheerder 23-06-2022 146 keer bekeken 0 reacties

Graag willen wij u uitnodigen voor een tweede inwonersbijeenkomst over de aanpak van wateroverlast in de Commandeurstraat op 11 juli 2022.

Op 22 februari 2022 heeft de eerste inwonersbijeenkomst digitaal plaatsgevonden over de wateroverlast in de Commandeurstraat en de maatregelen die werden overwogen. Naar aanleiding hiervan en de reacties tijdens deze bijeenkomst hebben nog enkele 1 op 1 gesprekken plaatsgevonden met inwoners. Met de informatie uit deze bijeenkomst en de aanvullende gesprekken is een eerste aanpak bedacht om de wateroverlast ter plaatse van de Commandeurstraat aan te pakken. Deze aanpak willen wij deze avond graag aan u terugkoppelen.

De bijeenkomst vindt plaats op 11 juli 2022 en begint om 19.30 uur. De bijeenkomst vindt plaats in het buurthuis A gen Sjoeel (Hilleshagerweg 32, 6281 AE mechelen). Gemeente Gulpen-Wittem, Waterschap Limburg en WSP zullen een plenaire toelichting geven over de voorgestelde aanpak en er is ruimte voor het stellen van eventuele vragen. U kunt u tot 7 juli 2022 aanmelden voor deze bijeenkomst bij a.dewitte@waterschaplimburg.nl.

Voor vragen over deze brief kunt u bellen met Anouk Dewitte op 06-11201595 of mailen naar A.Dewitte@waterschaplimburg.nl 

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen