Inloopavond Herinrichting Worm

15-03-2023 133 keer bekeken 0 reacties

Donderdag 30 maart a.s. houdt Waterschap Limburg een inloopavond om de voortgang van de herinrichting van de Worm te presenteren. Tevens kunt u die avond kennisnemen van de kansenkaart voor de vermindering van wateroverlast rondom Eygelshoven en de Rimburgerweg vanuit het programma Water in Balans.

Waterschap Limburg onderzoekt de mogelijkheden om de Worm natuurlijker in te richten. Inmiddels zijn we zo ver dat we twee schetsontwerpen kunnen laten zien. Het programma Water in Balans startte vorig jaar samen met de gemeente Landgraaf een verkenning in het gebied rondom Eygelshoven en de Rimburgerweg om de kans op wateroverlast te verminderen. Voor de aanpak van de wateroverlast bij de Rimburgerweg hebben we een kansenkaart opgesteld. Waterschap Limburg nodigt u van harte uit voor een inloopavond op donderdag 30 maart a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur, in de Rimburgerhoeve, Rimburgerweg 176, Landgraaf. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over dit project

 

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen