Belangrijke Werkzaamheden aan Rijweg Hegge – Verkeersmaatregelen van kracht

Carlene Meertens 05-02-2024 87 keer bekeken 0 reacties

In navolging van de bewonersbrief voor de kerstvakantie, willen wij u op de hoogte brengen van de komende fase van de werkzaamheden.

De uitvoering verloopt gefaseerd om overlast voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken. 

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden

De parkeervakken bij Hegge 92 en 94 zijn afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Deze ruimte wordt nu gebruikt voor de opslag van benodigd materiaal. De rijweg Hegge blijft echter open voor gemotoriseerd verkeer en de inritten blijven bereikbaar.

Afsluiting Rijweg Hegge 14 februari tot 15 maart

Vanaf 14 februari aanstaande beginnen we met de werkzaamheden aan de leegloopleiding in de asfalt rijweg Hegge. Gedurende deze periode (van 14 februari tot 15 maart 2024) zal de weg, inclusief het trottoir aan de even zijde, volledig afgesloten zijn voor gemotoriseerd verkeer. Omleidingsroutes zullen worden aangegeven, en het trottoir aan de oneven zijde blijft bereikbaar voor fietsers en voetgangers.

Parkeerinformatie

Tijdens de werkzaamheden aan de leegloopleiding is het blauw gekleurde deel van de rijweg volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Te voet blijft het gebied echter altijd toegankelijk. We vragen vriendelijk om geen auto's te parkeren in het afgesloten deel van de straat gedurende de periode van 14 februari (07.00 uur) tot 15 maart (17.00 uur).

Vuilophaaldienst en Huisnummerindicatie

Gedurende deze periode kunt u uw vuilcontainers op de gebruikelijke ophaaldagen voor 7.00 uur buiten zetten op de reguliere locatie. Zorg ervoor dat uw vuilcontainer duidelijk is voorzien van uw huisnummer, zodat de vuilophaaldienst deze kan legen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking tijdens deze fase van het project. 

Enkele foto's van de voortgang

 

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen