Start van de werkzaamheden en fijne feestdagen

Carlene Meertens 21-12-2023 86 keer bekeken 0 reacties

Onlangs hebben we een succesvolle bijeenkomst gehad waar we belangrijke details hebben besproken met betrekking tot de uitvoering.

We zijn voornemens om 8 januari 2024 te starten met de werkzaamheden voor fase 1: de aanleg van de leegloopleiding op het perceel Hegge 96. De startdatum van de werkzaamheden is weersafhankelijk. We zullen onze uiterste best doen om op de geplande datum te beginnen, maar we willen ook begrip vragen voor eventuele vertragingen die kunnen optreden als gevolg van ongunstige weersomstandigheden.

Meer informatie is terug te vinden in de laatste bewonersbrief. 

Terwijl we ons voorbereiden op het nieuwe jaar en deze spannende fase van het project, willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om u en uw dierbaren fijne feestdagen toe te wensen. Moge deze periode gevuld zijn met warmte, vreugde en samenzijn.

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen