Wateraanpak Hegge, stand van zaken

Met Elkaar Beheerder 16-02-2022 218 keer bekeken 0 reacties

Wateraanpak Hegge kent op dit moment drie onderdelen. Het eerste onderdeel is de aanleg regenwaterbuffer achter de achtertuinen 77-89.

Dit deelproject heeft betrekking op de regenwaterbuffer die aansluit op de achtertuinen van Hegge 77 – 89.

In het veld, achter Hegge 77 – 89, zijn donderdag 6 januari 2022 piketpaaltjes in de grond geslagen met hierop een hoogteaanduiding. De paaltjes beschrijven de contour van de rand van de regenwaterbuffer en geven duidelijkheid over om welke hoogte het gaat als we spreken over de +77,0 mNAP.

Geert Hendrickx en Remmert Slagter hebben op zaterdag 8 januari contact gehad met de bewoners van de aangrenzende tuinen. We hebben over diverse belangen gesproken. De hoogte van de dam is het meeste bepalende (én storende) element in het uitzicht. Verder zijn er verschillende suggesties gedaan voor onderhoud en beplanting van de dam.

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen