Bijeenkomst over maatregelen Hegge volgt later

Geert Hendrickx 25-02-2021 263 keer bekeken 0 reacties

De voorgenomen bijeenkomst (in februari) over de mogelijke maatregelen tegen wateroverlast in Hegge moeten we uitstellen. Heeft u nog even geduld?

De brief die gemeente Beekdaelen in december in Hegge heeft verspreid, sprak de verwachting uit dat we elkaar in februari weer zouden ontmoeten. Dan zouden we de maatregelen om wateroverlast in Hegge te kunnen beheersen met u willen bespreken. Dat moment moeten we nog even uitstellen. De gegevens over de afwatering onder de autosnelweg door laten nog altijd op zich wachten. Juist die gegevens zijn cruciaal om de mogelijke maatregelen in Hegge goed te kunnen doorrekenen.

Wij werken er hard aan om de noodzakelijke gegevens boven water te krijgen. Voor zowel de gemeente als het waterschap heeft de wateroverlast in Hegge prioriteit. Heeft u nog even geduld? In het voorjaar komen we bij u terug.

In de bemensing van de projectorganisatie voor de wateroverlast Hegge heeft een wijziging plaatsgevonden. Omgevingsmanager Ellen te Boekhorst van Waterschap Limburg heeft het stokje overgedragen aan Geert Hendrickx. Met vragen over de aanpak van de wateroverlast in Hegge kunt u bij hem aankloppen.

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen