Wateroverlast in Kupstraat

22-04-2024 0 reacties

Wateroverlast in Kupstraat

We hebben in de 5-6 jaar dat we hier wonen nu al drie keer flinke overlast gehad van water. 

De harde regenbuien worden zeker erger, maar zijn niet nieuw. Ook de informatieavonden zijn al 20 jaar geleden geweest. Zo hebben we ook al (misschien) 4 jaar geleden een informatieavond gehad over verkeersoverlast van hardrijdend verkeer van de gemeente en pas in 2024 worden er, nog steeds, halve maatregelen getroffen. 

Wat er nodig is, is daadkracht en concrete oplossingen. Hier horen helaas ook wel eens zure maatregelen bij waarbij je niet iedereen tevreden stelt. Zolang je daarover helder en eerlijk communiceert kan er wel begrip voor ontstaan. 

Op de momenten dat het keihard tekeer gaat zijn wij water van de gemeente aan het wegpompen dat gewoon via de riolering bij ons in de zijkant van de tuin echt met heel veel kracht eruit komt. Aan de voorkant van de tuin hebben we dan de beek waarbij er gewoon een wildwaterbaan ontstaat en dit via de garage naar binnen kan komen. Rioleringen houden het niet bij waardoor dat ook nog eens langs de straatkant via de oprit naar binnen kan komen. De inwoners zijn ook geen melkkoe die maar zelf maatregelen moeten treffen. Wij hebben dit al gedaan, maar er zijn zoals ik zeg daadkracht en concrete oplossingen nodig op korte termijn. 

Lat: 50.9371393
Long: 5.8453163

Een momentje...

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen