Wateroverlast

H. Blezer 22-03-2024 0 reacties

Begin

09-07-2023 om 00:00

Eind

09-07-2023 om 00:00

Het spijt me, ik heb geen idee wat bedoeld wordt met 'inleiding van het punt'.

Ik ben in de veronderstelling dat je je hier kunt melden van welk soort wateroverlast je last hebt.

Datum en tijdstippen heb ik niet zo voor handen. Wel is het zo dat bij hoosbuien en/of extreme regenval situaties  van wateroverlast bij het pand Kupstraat 26 ontstaan. Ten eerste doordat er vanaf het hoogste punt van de Pastorijenweg water en modder naar beneden komen. Deze stroom is soms zo hoog dat het water over de stoeprand de oprit van het pand Kupstraat 26 loopt en vervolgens via twee garagepoorten de kelder in loopt.  De modder zorgt ervoor dat je makkelijk schade krijgt aan vloer, wanden en spullen.
Ten tweede: als er zoveel regenwater via de riolering moet worden afgevoerd en de riolering die niet meer aankan, komt de water via de rioleringsafvoerpijp die zich bevindt voor de bovengenoemde garages omhoog en loopt het water vervolgens de kelder in. Ook wil het water via het tiolet en fonteintje omhoog komen.

Lat: 50.9374097
Long: 5.8456249

Een momentje...

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen