Wateroverlast Bosserveldlaan

Christel Aelen-Thissen 25-03-2024 0 reacties

Begin

Eind

Probleem bij zeer hevige regenval in de Bosserveldlaan is, dat er naast het water dat via de weg van Genhout afkomt, al het water uit de bovenliggende landbouw percelen ongehinderd in een grote modderstroom richting de Bosserveldlaan komt. Daarnaast functioneren de duikers in de groenstrook van de Bosserveldlaan niet en waren vrijwel alle straatkolken ten tijde van de bui verstopt. Melding bewoner Bosserveldlaan verstuurd aan gemeente Beek.

Probleem bij zeer hevige regenval in de Bosserveldlaan is, dat er naast het water dat via de weg van Genhout afkomt, al het water uit de bovenliggende landbouw percelen ongehinderd in een grote modderstroom richting de Bosserveldlaan komt. Daarnaast functioneren de duikers in de groenstrook van de Bosserveldlaan niet en waren vrijwel alle straatkolken ten tijde van de bui verstopt.

Melding bewoner Bosserveldlaan verstuurd aan gemeente Beek

.

Lat: 50.9380490581654
Long: 5.80688260508057

Een momentje...

Reacties

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen