Met een VR-bril een virtuele blik in de toekomst

Admin User 22-01-2018 456 keer bekeken 0 reacties

Louter positieve reacties over de 3D inzet tijdens de informatieavond in Oirsbeek afgelopen november. De aanwezigen vonden het geweldig om door een VR-bril (Virtual Reality) digitaal een buffer in te stappen; alsof je levensecht aanwezig bent. Een 3D maquette leent zich hier goed voor.

Hij is lekker inzichtelijk en spreekt mensen aan. Gebruikers beleven wat de impact van nieuw ontwerp kan betekenen, voor zichzelf en voor de omgeving! “Mede dankzij Youtube 360 is de VR voor iedereen een toegankelijk medium geworden”, zegt Taco Breeschoten van 3D Geo Media.

 

“Voordeel van visuele 3D communicatie is dat veel vragen een antwoord krijgen. Zo kun je vanuit je eigen voortuin ‘beleven’ wat de impact zal zijn van een ontwerp en krijgt iedereen de gelegenheid om (nog) te sturen in het ontwerpproces. Verder traceer je vroegtijdig fouten, wat er voor zorgt dat het bouwproces sneller kan verlopen wat weer kosten kan besparen.”

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen