Onthulling gedicht bij nieuwe regenwaterbuffer in Oirsbeek

Carlene Meertens 15-03-2022 240 keer bekeken 0 reacties

In december gaven we het startschot voor de tweede fase in de aanpak van de wateroverlast in Oirsbeek/Amstenrade. We hebben toen het paaltje van de gedichtenroute moeten weghalen voor de werkzaamheden. We zijn nu de werkzaamheden aan het afronden en kunnen een nieuwe paaltje plaatsen.

Daarmee kunnen we stellen dat fase 2 van de wateroverlast aanpak in Oirsbeek/Amstenrade is geslaagd. Een heuglijk feit, wat een officieel tintje kreeg door de onthulling van een prachtig gedicht van Beekdaelenaar Wiel Raes. 

Op de plek aan de Beukenberg waar eerder een oud gedicht van Wiel Raes verwijderd werd, pronkt nu, naast de nieuwe regenwaterbuffer, een cortenstalen frame met het nieuwe gedicht ‘Regenwaterbuffer’. Wiel Raes leest zijn gedicht zelf aan u voor in de video. 

 

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen