Regenwaterbuffer Beijlkensweg afgegraven

Eva Eigenhuijsen 10-03-2022 684 keer bekeken 0 reacties

Aannemer Janssen Group heeft afgelopen week de extra regenwaterbuffer aan de Beijlkensweg afgegraven. Dit betreft een projectonderdeel dat in opdracht van de gemeente Meerssen wordt uitgevoerd. Een mooi voorbeeld van samenwerking tussen waterschap en gemeente, samen aan de slag met één aannemer.

Aan de Beijlkensweg was in de openbare ruimte nog ruimte voor een extra regenwaterbuffer. Zonder grote impact voor de omgeving is hier extra ruimte voor waterbuffering gecreëert, waarmee ook deze omgeving extra bescherming heeft tegen wateroverlast. Door met het ontwerp rekening te houden met aanwezige begroeiing is de groenstructuur (bomen) goed in stand gebleven.

Ook de werkzaamheden aan de Beijlkensweg heeft geleidt tot wegafsluitingen. We zijn blij met de medewerking van de omgeving, en gelukkig is het einde van de overlast door onze werkzaamheden in zicht.

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen