Maandag 29 november start werkzaamheden Beukenberg

Met Elkaar Beheerder 26-11-2021 41 keer bekeken 0 reacties

Aannemer Janssen Group uit Maastricht start aanstaande maandag 29-11 met de werkzaamheden. In de eerste week wordt het werkterrein rondom regenwaterbuffer Beukenberg/Hagendoornweg vrij gemaakt, waarvoor onder meer enkele bomen worden gekapt. Vervolgens gaat gestart worden met het grondwerk.

Het werk aan de buffer Beukenberg gaat 29-11 van start. De planning is om voor de Kerst gereed te zijn met al het grondwerk, om vervolgens in het nieuwe jaar met de aanpassingen aan de weg Beukenberg en kruising met de Hagendoornweg verder te gaan. Onder meer vanwege de benodigde asfalteerwerkzaamheden aan de Beukenberg, en dat in combinatie met dat veel asfaltcentrales halverwege december dicht gaan voor grootschalig onderhoud, wordt dat gedeelte van het werk in januari uitgevoerd. 

Voor de Kerst zullen er enkele momenten zijn dat de weg afgesloten wordt voor doorgaand verkeer. Hiervoor werkt de aannemer met verkeersregelaars die alles in goede banen zullen leiden. Na de Kerst zal de weg langer afgesloten zijn, en hiervoor zullen de omleidingsroutes middels bebording worden aangegeven.

Naast de Beukenberg wordt vanaf januari ook gewerkt aan een 3tal andere bufferlocaties, respectievelijk Limietweg, Beijlkensweg en manege Hayen. 

Uiteraard probeert de aannemer te werken met zo min mogelijk overlast voor de omgeving. Omdat er wel sprake is van grondtransport zullen er wel verkeersbewegingen van en naar de werklocatie zijn. Heeft u vragen of opmerkingen: wij horen het natuurlijk graag, dus maak gebruik van die mogelijkheid op deze site.

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen