Uitvoering Oirsbeek fase 2 | voorbereidingen gestart

Eva Eigenhuijsen 10-11-2021 79 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg is druk bezig met voorbereidingen voor de start van de uitvoering Oirsbeek fase 2. Het betreft de realisatie van regenwaterbuffers aan de Beukenberg, Beijlkensweg, manege Daalderhof en uitbreiding van de bestaande regenwaterbuffer aan de Limietweg.

Aannemer Jansen Group uit Maastricht is uit de aanbesteding naar voren gekomen als de partij die de werkzaamheden gaat uitvoeren. Samen met het waterschap en gemeente is Janssen Group bezig met de voorbereidingen om de werkzaamheden te starten.

Aan de exacte planning wordt op dit moment gewerkt, maar wat wel al bekend is dat over enkele weken gestart wordt met de realisatie van de regenwaterbuffer aan de Beukenberg. Hierbij wordt ook de kruising Beukenberg-Hagendoornweg heringericht om de afwatering naar de regenwaterbuffer te optimaliseren. Hiervoor zal de weg enige tijd afgesloten moeten worden en een omrijroute worden ingesteld. Informatie hierover volgt op korte termijn.

De directe omgeving van de projectlocaties krijgen ook nog schriftelijk meer informatie, maar Met Elkaar gaat ook bij deze uitvoering regelmatig gebruikt worden voor updates. Dus houdt deze site in de gaten.

 

 

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen