Uitnodiging online bijeenkomsten wateroverlast Oirsbeek

Met Elkaar Beheerder 12-01-2021 680 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg en de gemeente Beekdaelen slaan de handen ineen om de wateroverlast in Oirsbeek en Amstenrade ten tijde van hevige neerslag te verminderen.

Hiervoor worden rondom de dorpskern meerdere regenwaterbuffers aangelegd en vergroot. Voor de locaties aan de Hagendoornweg, Limietweg en Beijlkensweg hebben we ontwerpen liggen die we graag met de betrokkenen willen bespreken. In verband met de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om u live te treffen. Graag nodigen Waterschap Limburg en de gemeente Beekdaelen u daarom uit voor een interactieve online bijeenkomst op 26 januari en 2 februari 2021 om de ontwerpen te bespreken en uw ideeën te laten horen.

Inschrijven online bijeenkomst

De bijeenkomst op dinsdag 26 januari staat in het teken van de plannen aan de Limietweg en Beijlkensweg. Op 2 februari worden de plannen voor de regenwaterbuffer aan de Hagendoornweg besproken. Beide bijeenkomsten starten om 19.00 en duren tot circa 20.00 uur. U kunt zich via het aanmeldformulier inschrijven. Hierna ontvangt u een bevestigingsmail met daarin een Zoom-link voor de bijeenkomst.

Online meedenken

Wilt u graag meer informatie over de plannen, maar komt u liever niet naar de onlinebijeenkomst? Dan kunt u ook online op dit platform de laatste stand van zaken vinden over de regenwaterbuffers bij u in de buurt (kijk onder Projecten - Aanpak wateroverlast Oirsbeek-Amstenrade). Hier kunt ook vragen stellen, ideeën inbrengen of opmerkingen plaatsen. Wilt u reageren, dan is het wel noodzakelijk om ingelogd te zijn op het platform. Nog geen account? Een account is eenvoudig aan te maken, maak hier uw account aan.

Indien het voor u niet mogelijk u per computer aan te melden, dan kunt bellen met Ellen te Boekhorst via 06-683099169. Ook kunt u met haar contact opnemen voor overige vragen over dit project via e-mail e.teboekhorst@waterschaplimburg.nl.

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen