Bekijk hier de online bijeenkomst van 22 juli over de aanstaande vergroting van 3 regenwaterbuffers

22-07-2020 164 keer bekeken 0 reacties

Op 22 juli vond tussen 19.00 en 19.45 uur een online informatiebijeenkomst plaats om belangstellenden de kans te geven kennis te nemen van de aanstaande vergroting van 3 regenwaterbuffers in Oirsbeek (gemeente Beekdaelen) en daar vragen over te stellen.

Onderwerp van gesprek: de vergroting van de regenwaterbuffers bij de Hulterweg, de Douvenderweg Noord en de Vaart. Was u niet in de gelegenheid om de uitzending live te bekijken? Bekijk hem dan hieronder terug.
Spoel daarbij door naar minuut 5; dan begint de daadwerkelijke uitzending. Door een technische storing vangt het geluid iets later aan, vanaf minuut 6.

Hier vindt u de tijdens de online bijeenkomst getoonde schetsen, planning en kaarten.

Hier vindt u de technische tekeningen en het Ontwerp Projectplan Waterwet Oirsbeek Fase 1, dat tot 24 augustus ter inzage ligt.

Hier vindt u een uitgebreid overzicht met vragen en antwoorden over de aanstaande vergroting van de regenwaterbuffers. Heeft u na het doornemen daarvan nog vragen? Schroom dan niet contact op te nemen met omgevingsmanager Ellen te Boekhorst via e.teboekhorst@waterschaplimburg.nl of 06-83099169.

 

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen