Verplaatsing informatieavond aanpak wateroverlast Rimburg en Rimburgerweg

Meike Hekers 18-01-2024 46 keer bekeken 0 reacties

Informatieavond aanpak wateroverlast Rimburg en Rimburgerweg geannuleerd

Vanwege de hevige sneeuwval en de gladheid op de wegen hebben we besloten deze informatieavond te verplaatsen naar 1 februari. We willen voorkomen dat bezoekers mogelijk in gevaarlijke situaties terecht komen door een glad wegdek.   

Breng elkaar op de hoogte

Via de contactgegevens in de aanmeldformulieren zijn de bezoekers die zich hebben aangemeld zo goed mogelijk op de hoogte gebracht. We hebben niet van iedereen de contactgegevens. Daarom ook de oproep aan iedereen die wilde komen vanavond om elkaar op de hoogte te brengen.

Misschien heeft u een buurt groepsapp waar u het bericht kan delen. Of heeft u een buurman of buurvrouw die wellicht de mail niet op tijd leest die u kunt bellen. We willen voorkomen dat er mensen voor niks de weg op gaan. 

Nieuwe avond

We willen graag iedereen de kans geven om informatie te komen halen en idee├źn te delen. Daarom organiseren we op 1 februari een nieuwe avond met hetzelfde onderwerp. Ook dan starten we om 19:30 in de Rimburgerhoeve (Rimburgerweg 176 te Landgraaf).

Meer informatie

Meer informatie over de avond en de projecten is te vinden via www.waterschaplimburg.nl/rimburgerweg

Liever persoonlijk contact? Omgevingsmanager Eva Eigenhuijsen staat voor u klaar. U kunt haar bereiken op 0651683000 of via e.eigenhuijsen@waterschaplimburg.nl

 

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen