Inloopavond Aanpak wateroverlast Rimburgerweg

Meike Hekers 16-03-2023 366 keer bekeken 0 reacties

Vorig jaar zijn we vanuit het programma Water in Balans een verkenning gestart in het gebied rondom Eygelshoven en de Rimburgerweg. Een verkenning waarbij het waterschap en de gemeente samenwerken om de kans op wateroverlast te verminderen. Inmiddels hebben we een kansenkaart opgesteld. 

Wij nodigen u van harte uit voor een inloopavond op donderdag 30 maart a.s. tussen 19.00 en 21.00 uur, in de Rimburgerhoeve, Rimburgerweg 176, Landgraaf. 

De inloopavond is enerzijds bedoeld om u bij te praten over de uitkomsten van de verkenning tot nu toe. Anderzijds zijn wij ook benieuwd naar uw ideeën over de aanpak van de wateroverlast. Misschien heeft u nog aanvullingen op wat er nu op tafel ligt. Omdat het maatregelenpakket nog in ontwikkeling is kan het waterschap uw wensen en ideeën nog meenemen. Uiteraard kunt u ook vragen stellen over het proces of de diverse mogelijkheden. 

De avond heeft een inloopkarakter. Dit betekent dat u binnen kunt lopen wanneer het u past, tussen de begin- en eindtijd. Deze avond wordt samen met het project Herinrichting Worm georganiseerd. U kunt aan verschillende tafels informatie halen over de verschillende projecten en de onderwerpen van de gesprekken die wij momenteel in het gebied voeren. Medewerkers van het waterschap en de gemeente Landgraaf zijn aanwezig voor het beantwoorden van vragen.  

Aanmelden voor deze avond is niet nodig. Wel zou het fijn zijn als u bij binnenkomst uw gegevens wilt achterlaten zodat wij u kunnen blijven informeren over het project.  

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen