Voortgang en fijne feestdagen

Carlene Meertens 23-12-2022 168 keer bekeken 0 reacties

Dit najaar is hard gewerkt aan de Eckeltsebeek.

Zo hebben we de duikers onder de Bleijenbeek vervangen, zijn de werkzaamheden op Golfbaan Bleijenbeek nagenoeg gereed en zijn ook al de eerste werkzaamheden aan de Eckeltsebeek vanaf de ruïne richting de Maas opgepakt. In 2023 gaan we twee duikers nabij de ruïne vervangen. Ook langs de Ceresweg hebben we werkzaamheden uitgevoerd om de doorstroming te bevorderen. Wilt u weten waar welk tracé ligt, klik dan hier en open de kaart.

Verder gaan we in januari ook bij de Horsterbeek (tracé 5) aan de slag. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van slib, reinigen van bestaande duikers en het aanpassen van het profiel. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren sluiten we het wandelpad langs de Horsterbeek vanaf begin januari tijdelijk af. Meer informatie over de wegaflsuiting is hier terug te vinden. 

Namens Waterschap Limburg fijne feestdagen en een voorspoedig 2023.

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen