Afsluiting wandelpad Horsterbeek

Carlene Meertens 20-12-2022 177 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg werkt aan een klimaatrobuuste Eckeltsebeek. Er worden maatregelen genomen in de Eckeltsebeek en een aantal zijbeken om de waterafvoer beter te kunnen beheersen.

Ook in de Horsterbeek worden maatregelen genomen. De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van slib, reinigen van bestaande duikers en het aanpassen van het profiel.

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren sluit het wandelpad langs de Horsterbeeek tijdelijk. Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, gaat het pad weer open. Afhankelijk van de weersverwachtingen zal het pad medio februari weer open zijn.

Hierboven is een kaartje met de wandelpaden rondom de Eckeltsebeek en Horsterbeek. In geel het afgezette stuk wandelpad aangegeven. Dit is tussen wandelknooppunt 71 en 74 (inclusief tussenliggende knooppunten 89, 80 en 72).

Op https://wandelnet.routemaker.nl/routeplanner/wandelen kan je de wandelknooppunten vinden.

Kijk op www.waterschaplimburg.nl/eckeltsebeek voor meer informatie over het project.

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen