Update en fijne feestdagen

Carlene Meertens 23-12-2020 283 keer bekeken 0 reacties

Het ontwerp projectplan waterwet Eckeltsebeek en het bijbehorend besluit tot wijziging van de legger heeft van 22 september tot en met 2 november 2020 ter inzage gelegen. Hierop hebben wij 3 zienswijzen ontvangen. Momenteel zijn we bezig met de beantwoording daarvan.

Daarnaast hebben we nog 1 ambtelijke wijziging doorgevoerd op het projectplan. Dit betreft het aanbrengen van een stuw in de hoogwatergeul een stukje stroomafwaarts van de wandelbrug op het landgoed van de heer Jurgens. Deze stuw willen we alleen inzetten in droge tijden.

We streven ernaar het projectplan waterwet voor Eckeltsebeek en onze reactie op de zienswijze begin 2021 vast te laten stellen door ons DB.

Omgevingsvergunning

We hebben deze week de omgevingsvergunning voor Eckeltsebeek van gemeente Bergen ontvangen.

Vervolg/uitvoering

Momenteel wordt al hard gewerkt aan het opstellen van het bestek voor Eckeltsebeek. Indien we geen beroep krijgen, hopen we in kwartaal 2 te kunnen starten met de uitvoering.

We wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021!

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen