Presentatie maatregelenpakket tegen wateroverlast in Simpelveld en Bocholtz

Sanne Maruanaja 28-03-2024 78 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg organiseert samen met de gemeente Simpelveld een derde inwonersavond op 16 en 18 april. Tijdens de tweede inwonersavond hebben we de mogelijke oplossingsrichtingen besproken. We praten u graag bij over de aanpak en het maatregelenpakket dat we daarvoor hebben samengesteld.

U bent van harte welkom.

Simpelveld 
Wanneer: Dinsdagavond 16 april 2024 
Tijd: 19:00 tot 21:00 uur, inloop vanaf 18:45 
Locatie: Café Oud-Zumpelveld, Irmstraat 23, 6369 VL, Simpelveld 

Bocholtz 
Wanneer: Donderdagavond 18 april 2024 
Tijd: 19:00 tot 21:00 uur, inloop vanaf 18:45 
Locatie: Café Oud Bocholtz, Pastoor Neujeanstraat 11, 6351 GK, Bocholtz 

Stand van Zaken 
In oktober jl. hebben wij tijdens de bewonersavond met u gesproken over de voortgang van de verkenning en mogelijke oplossingsrichtingen. Alle mogelijke maatregelen die bijdragen aan het verminderen van de wateroverlast hebben we met u doorgelopen. Hieruit volgt een maatregelenpakket waarbij de wateroverlast wordt beperkt. Dit maatregelenpakket leggen we graag aan u voor op dinsdag 16 april of donderdag 18 april.    

Opzet van de bijeenkomst  
We starten met een korte presentatie waarin het maatregelenpakket toegelicht wordt. Aansluitend kunt u bij verschillende tafels vragen stellen over de mogelijke maatregelen. Er worden iedere avond verschillende gebiedstafels ingericht. Er zijn medewerkers van de gemeente, het waterschap en adviesbureau Kragten aanwezig bij de tafels om uw vragen te beantwoorden.   

Aanmelden  
U kunt zich aanmelden voor een van deze bijeenkomsten door dit aanmeldformulier te gebruiken. 

Bent u verhinderd, maar wilt u toch op de hoogte gehouden worden van het project? Dan kunt u alle informatie na 18 april teruglezen op de projectpagina.  

Voor vragen kunt u contact opnemen via +31 6 54 70 32 04, of u kunt een e-mail sturen naar A.Jereskes@waterschaplimburg.nl 

Graag tot ziens op 16 of 18 april! 

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen