Tweede dialoogtafel Herinrichting Rode Beek Millen-Susteren

19-01-2022 450 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg is bezig met de verkenningsfase van het project Herinrichting Rode Beek. Na een eerste Dialoogtafel presenteren wij onze eerste ideeën tijdens de tweede dialoogtafel D'n Hermeniezaal Zöstere.

In de verkenningsfase houden we zo goed mogelijk rekening met de behoeften van belanghebbenden en stemmen onze plannen af met de omgeving. Door samenwerken en kansen benutten krijgt de verbetering en herinrichting van de Rode Beek in het plangebied tussen Millen en Susteren vorm.

Tijdens een drukbezochte eerste dialoogtafel op 14 juli 2021 konden belanghebbenden bij de herinrichting van de Rode Beek meedenken over een mogelijke herinrichting. En deelden enthousiast hun wensen, ideeën, mee-koppelkansen en suggesties.

Scenario’s

De afgelopen tijd is er veel contact geweest met bewoners, gebruikers en ondernemers. Maar ook met andere stakeholders en Duitse partners. De geïnventariseerde wensen en verwachtingen zijn vertaald naar 2 scenario’s. Nu is het tijd om de opgehaalde en vertaalde informatie te delen met geïnteresseerden. Tijdens de tweede dialoogtafel op 8 februari jongstleden konden belanghebbende hun mening over de scenario’s  en hun eigen voorkeur aangeven. Zo'n dertig deelnemers deden hier aan mee.

Meer informatie

Op deze site vindt u meer informatie rondom de herinrichting Rode Beek.

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen