Inloopmiddag 25 mei goed bezocht 

26-05-2023 161 keer bekeken 0 reacties

De inloopbijeenkomst op donderdag 25 mei aan het Hub Dassenplein in Sittard is goed bezocht. Verschillende bewoners waren benieuwd hoe de Geleenbeek, de Parklaan en de Beukenlaan er in de toekomst uit gaan zien. Dit plan lag op tafel. Ook start de formele inspraak voor het ontwerp projectplan Waterwet ‘Herinrichting Geleenbeek Parklaan, Corio Glana Highlight 20 fase 2’.   

Dit plan is bekendgemaakt in het Waterschapsblad. Van 23 mei tot en met 4 juli 2023 ligt dit ook ter inzage bij het kantoor van Waterschap Limburg aan de Maria Theresialaan 99 in Roermond. Meer informatie over de procedure  en zienswijze.  

Planning  
De herinrichting van de Geleenbeek brengt diverse technische uitdagingen met zich mee. Daarom start na de zomer een bouwteam. Dit bouwteam heeft een jaar de tijd om verschillende technische uitdagingen te onderzoeken. De verwachting is om eind 2024 te starten met de uitvoering.    

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen