Terugblik Dialoogtafel 31 mei 2022

ProfielfotoKevin Heuts 09-06-2022 154 keer bekeken 0 reacties

Op dinsdag 31 mei vond de dialoogtafel van het project ‘Corio Glana Herinrichting Geleenbeek Parklaan' in Sittard plaats. Deze dialoogtafel ging specifiek over Parklaan Noord.

De Parklaan Noord loopt van het kruispunt van de Engelenkampstraat met de Wilhelminastraat tot aan het kruispunt Brandstraat en Voorstad. De bijeenkomst vond plaats in de Ophovenerhof aan de Molenweg 57. Er waren 15 bewoners bij de dialoogtafel aanwezig.

Presentatie

Josette Van Wersch, lid van het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg, heeft de avond geopend. Lieke Vorage, omgevingsmanager ViForis, lichtte het doel van de avond en het omgevingsproces toe, waarna John Jansen, technisch manager ViForis, het ontwerp presenteerde. Aansluitend toonde hij het filmpje van het ontwerp. Kim Baeten, omgevingsmanager Waterschap Limburg, legde vervolgens het proces van de procedures, het projectplan Waterwet en de leggerwijziging uit.

Thematafel

Vervolgens was er één tafel ingericht waar informatie over de drie hoofdthema’s te weten ontwerp, techniek en uitvoering. Bewoners kregen hier de ruimte voor het stellen van specifieke vragen aan de specialisten.

Presentatie en filmpje

U kunt zowel de presentatie als het vernieuwde filmpje van het ontwerp bekijken:

https://youtu.be/UvGAkbFcWNc

Link naar presentatie

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen