Terugblik Dialoogtafel 21 april 2022 Corio Glana HL20 fase 2

ProfielfotoKevin Heuts 05-05-2022 160 keer bekeken 0 reacties

Donderdag 21 april vond de vierde dialoogtafel van het project ‘Corio Glana Herinrichting Geleenbeek Parklaan' in Sittard plaats. Deze dialoogtafel ging specifiek over Parklaan Zuid.

Deze Parklaan Zuid loopt van de Agricolastraat tot aan het kruispunt van de Engelenkampstraat met de Wilhelminastraat. Ook de bewoners van de Beukenlaan waren uitgenodigd. De bijeenkomst vond plaats in het Forum Theater aan de Engelenkampstraat 68. Bijna 40 bewoners van de Parklaan en de Beukenlaan waren bij de dialoogtafel aanwezig.

Presentatie
Josette Van Wersch, lid van het dagelijks bestuur van Waterschap Limburg, heeft de avond geopend. Lieke Vorage, omgevingsmanager ViForis, lichtte het doel van de avond en het omgevingsproces toe, waarna John Jansen, technisch manager ViForis, het ontwerp presenteerde. Aansluitend toonde hij het filmpje van het ontwerp. Kim Baeten, omgevingsmanager Waterschap Limburg, legde vervolgens het proces van de procedures, het projectplan Waterwet en de leggerwijziging uit.

Thematafels
Vervolgens zijn een drie thematafels, namelijk ontwerp, techniek en uitvoering, ingericht met de betreffende specialisten. Bij deze thematafels was voldoende ruimte voor de bewoners om specifieke vragen over het project te stellen.

Presentatie en filmpje
U kunt zowel de presentatie als het vernieuwde filmpje van het ontwerp bekijken

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen