Dialoogtafels

ProfielfotoKevin Heuts 27-08-2020 821 keer bekeken 0 reacties

Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan over het opnieuw inrichten van de Parklaan en de Geleenbeek in het deeltraject Agricolastraat-Voorstad op 9 september of 16 september.

Wij nodigen u uit om met ons in gesprek te gaan over het opnieuw inrichten van de Parklaan en de Geleenbeek in het deeltraject Agricolastraat-Voorstad op 9 september of 16 september. Het voornaamste doel van dit deeltraject is om ruimte te bieden aan de beek in de stad om de kans op wateroverlast te verminderen. Daarnaast streven we naar schoner water, willen we de ecologische waarde van de beek in de stad herstellen/verbeteren en de beek terugbrengen in het straatbeeld.

Heeft u ideeën over hoe we dit het beste kunnen doen? Wilt u deze met ons delen? Dan komen we graag met u in contact in één van onze dialoogtafels op 9 september of 16 september.

Maak uw interesse in deze dialoogtafel kenbaar door uw naam, e-mailadres en voorkeursdatum te sturen naar communicatie@viforis.nl.

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen