Dialoogtafel 30 maart

16-03-2021 522 keer bekeken 0 reacties

Afgelopen jaar hebben we u uitgenodigd om met ons mee te denken over de herinrichting van de Geleenbeek, Parklaan en Beukenlaan.

Tijdens diverse (online) bijeenkomsten, zoals de vooroverleggen voor ieder deelgebied in november, de dialoogtafel van 2 december en verschillende voortuingesprekken in januari hebben we de nodige input verzameld. Ook hebben we met een enquête aanvullende informatie opgehaald over de verkeerssituatie in en om de Beukenlaan. Het is mooi om te zien hoeveel belangstelling er in de wijk is om mee te denken en samen aan de slag te gaan om meer ruimte te bieden aan de Geleenbeek.

Ook de projectgroep heeft niet stilgezeten. Er zijn diverse onderzoeken uitgezet en verder uitgewerkt en op een aantal plekken langs de Geleenbeek zijn peilbuizen geplaatst en is het gebied helemaal ingemeten. Zo werken we samen aan het verbeteren van de waterveiligheid en de natuur in de stad.

 

Presentatie voorlopig ontwerp

We hebben uw en onze ideeën verzameld en werken nu aan een voorlopig ontwerp van het gebied. Tijdens een online bijeenkomst op dinsdag 30 maart van 19.30 – 21.00 uur lichten we dit ontwerp aan u en de omgeving toe en horen we graag uw reacties hierop. De bijeenkomst wordt georganiseerd via MS Teams. U kunt zich hiervoor aanmelden door vóór 29 maart een mail te sturen naar communicatie@viforis.nl. U ontvangt dan ook een handleiding voor MS Teams.

 

Mocht u vragen hebben of meer informatie over dit project wensen kunt u contact opnemen met Lieke Vorage van adviesbureau ViForis via communicatie@viforis.nl.​

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen