Online presentatie voorlopig ontwerp

09-11-2020 1001 keer bekeken 0 reacties

Eind augustus hebben we u uitgenodigd met ons mee te denken over de herinrichting van de Parklaan, de Beukenlaan en de Geleenbeek.

Tijdens diverse tuintafelgesprekken, een bijeenkomst (dialoogtafel) op 9 september en via ingevulde vragenlijsten hebben we de nodige ideeën verzameld. Deze hebben te maken met thema’s als verkeer en bereikbaarheid, openbare ruimte en groen, water, cultuurhistorie en welzijn. Het is mooi te zien dat er belangstelling is om met én in de wijk aan de slag te gaan om meer ruimte te bieden aan de Geleenbeek. Zo werken we samen aan het verbeteren van de waterveiligheid en de natuur in de stad.

 

Presentatie voorlopig ontwerp in online bijeenkomst

We hebben uw en onze ideeën verzameld en werken nu aan een voorlopig ontwerp (inrichtingsschets) van het gebied. Tijdens een online bijeenkomst op woensdag 2 december van 19.30 – 21.00 uur lichten we dit ontwerp aan u en de omgeving toe en horen we graag uw reacties hierop. De bijeenkomst wordt georganiseerd via MS Teams. U kunt zich hiervoor aanmelden door voor 30 november een mail te sturen naar communicatie@viforis.nl. U ontvangt dan ook een instructie voor MS Teams.

 

Liever niet digitaal ontmoeten?

Door de actuele coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om bijeenkomsten op locatie te organiseren. Voor uw en onze bescherming ontmoeten we elkaar daarom digitaal. Bent u echt niet in de gelegenheid om aan de online bijeenkomst op 2 december deel te nemen? Neemt u dan contact op met Lieke Vorage (omgevingsmanager ViForis). Dat kan per mail: communicatie@viforis.nl.

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen