Bewonersavond 11 april 2023

27-03-2023 156 keer bekeken 0 reacties

Onze gesprekken over de nieuwe inrichting van de Geleenbeek in Daniken hebben geleid tot een voorlopig ontwerp. Dit willen we graag laten zien op dinsdag 11 april tijdens een bewonersavond van 19.00 tot 21.00 uur in de Biesenhof in Geleen.

Op 14 juli 2022 hebben we samen gesproken over de nieuwe inrichting van de Geleenbeek in Daniken. Tijdens deze avond voor de betrokken bewoners en ondernemers hebben wij veel ideeën verzameld. Ook de gesprekken aan de keukentafels én een vragenlijst voor de bewoners en ondernemers hebben ons goed op weg geholpen. Belangrijke onderwerpen als landschap, water, ontspanning en de geschiedenis kwamen langs. We zijn erg blij dat er belangstelling is om sámen aan de slag te gaan om meer ruimte te geven aan de Geleenbeek. 

Op dinsdag 11 april van 19.00 tot 21.00 uur laten wij het voorlopig ontwerp aan u zien. Onze én uw ideeën zijn, waar mogelijk, in dit ontwerp meegenomen. U bent dinsdag 11 april om 19.00 uur van harte welkom in de Biesenhof in Geleen. Wilt u er ook bij zijn? Meld u dan vóór 10 april aan bij omgevingsmanager Lieke Vorage via communicatie@viforis.nl.”   

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen