Terugkoppeling waterbijeenkomst Einighausen

Meike Hekers 21-11-2023 188 keer bekeken 0 reacties

Vrijdag 10 november hebben we samen met gemeente Sittard-Geleen een bijpraatmoment georganiseerd in Einighausen. Hier konden inwoners terecht met vragen over het project en bijgepraat worden over de stand van zaken.

Het maatregelenpakket wat wij tijdens de inwonersavond hebben gepresenteerd, hebben we de afgelopen maanden geconcretiseerd. Er kwamen nog een aantal vragen over de plannen die we destijds hebben gepresenteerd, en deze hebben we gelukkig kunnen verduidelijken.

Ook kwamen er nog een aantal vragen over de werking van de ondergrondse buffer naast de kerk. Deze zijn door de gemeente uitgebreid beantwoord aan de hand van een filmpje.

Naast medewerkers van de gemeente en het waterschap die direct aan het project gelinkt zijn, was ook de tuinman van Sittard-Geleen aanwezig met zijn nieuwe caravan. Hij sprak met inwoners over de inrichting van de publieke ruimte en waarvoor ze bij hem terecht kunnen.  

De komende maanden gaan we verder aan de slag met het concretiseren van de plannen, en het aankopen van gronden om deze te kunnen realiseren.

Was u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn tijdens het bijpraatmoment maar heeft u wel nog vragen? Stel deze gerust aan onze omgevingsmanager Mike Verkaik door een mailtje te sturen naar m.verkaik@waterschaplimburg.nl.

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen