Bijpraatmoment aanpak wateroverlast Einighausen

Meike Hekers 23-10-2023 200 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg en gemeente Sittard-Geleen onderzoeken samen hoe we wateroverlast door hevige regenval in en rondom Einighausen kunnen voorkomen. Op dit moment zijn we bezig om het maatregelenpakket definitief te maken. In de tussentijd willen we u graag de gelegenheid geven om vragen te stellen.

Daarom staan wij op vrijdag 10 november vanaf 16:00 naast de kerk in Einighausen. We zullen hier tot ongeveer 17:30 staan. Tijdens dit moment zijn er medewerkers van zowel de gemeente als het waterschap aanwezig om vragen te beantwoorden.

Daarnaast zal de Tuinman van gemeente Sittard-Geleen aanwezig zijn met zijn caravan om meer te vertellen over de inrichting van de openbare ruimte.

Heeft u in de tussentijd al vragen of idee├źn? Deel deze met ons via het kaartje (in het menu onder 'kaartje Einighausen'. 

Graag tot ziens op 10 november! 

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen