Informatiebijeenkomst maandag 15 mei

Meike Hekers 13-04-2023 296 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg en gemeente Sittard-Geleen nodigen u van harte uit voor de informatiebijeenkomst over de aanpak wateroverlast Einighausen. Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de mogelijke maatregelen en horen wij ook graag hoe u daar over denkt. 

Wanneer: Maandag 15 mei  
Hoe laat: van 19:00 tot 21:00  
Waar: Café Auwt Einekoeze, Everstraat 17, 6142 BA Einighausen 
 

In november hebben wij tijdens de inwonersavond met u gesproken over de voortgang van de verkenning en mogelijke oplossingsrichtingen. Inmiddels zijn we een stap verder in het onderzoek en is een mogelijk maatregelenpakket in kaart gebracht. Dit maatregelenpakket leggen we graag aan u voor op maandag 15 mei.  

Opzet van de bijeenkomst 

We starten met een korte presentatie over de mogelijke maatregelen. Aansluitend kunt u bij verschillende tafels vragen stellen over de mogelijke maatregelen. Deze tafels zijn ingericht per maatregellocatie. Er zijn verschillende medewerkers van de gemeente en het waterschap aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden.  

Aanmelden

Aanmelden voor de bijeenkomst kan hier

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen