Presentatie maatregelenpakket tegen wateroverlast in Wijnandsrade, Aalbeek en Hulsberg

Sanne Maruanaja 15-11-2023 73 keer bekeken 0 reacties

Waterschap Limburg organiseert samen met gemeente Beekdaelen een informatiebijeenkomst voor de inwoners van Wijnandsrade, Aalbeek en Hulsberg en de leden van de werkgroep. We praten u bij over de aanpak van wateroverlast en het maatregelenpakket dat we daarvoor samengesteld hebben.

Wanneer:    Donderdagavond 30 november 2023 
Tijd:              19:00 tot 21:00 uur 
Locatie:        Gemeentehuis Beekdaelen - Deweverplein 1, 6361 BZ, Nuth  

Stand van Zaken 
In juni hebben wij tijdens de inwonersavond gesproken over de voortgang van de verkenning en mogelijke oplossingsrichtingen. Alle mogelijke maatregelen die bijdragen aan het verminderen van de wateroverlast hebben we met u doorgelopen. Daarna hebben we berekend wat het hydrologische effect is van deze maatregelen en combinaties daarvan. Uit deze berekening volgt een maatregelenpakket waarbij de wateroverlast vergaand wordt beperkt. Dit maatregelenpakket leggen we graag aan u voor op donderdag 30 november.    

Opzet van de bijeenkomst  
We starten met een korte presentatie waarin het maatregelenpakket wordt toegelicht. Aansluitend kunt u bij verschillende tafels vragen stellen over de mogelijke maatregelen. Er is een tafel voor Wijnandsrade, Aalbeek, Hulsberg en de werkgroep leden. Dit betekent dat er vier verschillende gebiedstafels zijn die avond. Er zijn verschillende medewerkers van de gemeente en het waterschap aanwezig bij de tafels om uw vragen te beantwoorden.   

Aanmelden
Hier kunt u zich aanmelden voor deze avond. Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar wilt u toch op de hoogte gehouden worden van het project? Dan kunt u alle informatie na 30 november teruglezen op deze pagina.   

Voor vragen kunt u ook contact opnemen met omgevingsmanager Remmert Slagter, via 06 5360 2636. U kunt ook een e-mail sturen naar r.slagter@waterschaplimburg.nl.   

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen