Schets voor nieuwe inrichting en nóg meer werkzaamheden

Frederike Roelofs 02-07-2024 35 keer bekeken 0 reacties

Voor het project ‘Herinrichting Geleenbeek Daniken’, ook wel Corio Glana Highlight 16 en 17 genoemd, is een schets gemaakt. We praten nu met de bewoners, eigenaren en andere betrokkenen over de nieuwe inrichting van de Geleenbeek.

Voorlopig Ontwerp
De onderwerpen die betrokkenen voordragen worden - waar mogelijk - meegenomen in het Voorlopig Ontwerp. In dit ontwerp staan meer details van de omgeving. Ook onderzoeken we de flora en fauna, de bodem en sporen van het verleden in de bodem.

Andere werkzaamheden
Op dit moment kijken we of meer maatregelen mogelijk zijn om meer rioolwater vast te houden en af te voeren naar de zuivering van het rioolwater. Daardoor komt bij hevige buien minder rioolwater in de Geleenbeek.

Bijeenkomst voor bewoners gepland in najaar
Na de zomer organiseren we weer een bijeenkomst voor bewoners, waar we het Voorlopig Ontwerp presenteren. U ontvangt op tijd een uitnodiging van ons.

We houden u op de hoogte
Blijft u graag op de hoogte van ontwikkelingen en het laatste nieuws over dit project? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief(verwijst naar een andere website).

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Lieke Vorage, de omgevingsmanager van Kragten. Dat kan via haar e-mailadres: lvo@kragten.nl.

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen