Het agrarische gebied tussen de baarloseweg en de kwistbeek

Het gebied tussen de baarloseweg en de kwistbeek onbeperkt door de land en tuinbouw kunnen later bedrijfsvoeren. Ook naar de toekomst toe met de snelle ontwikkelingen in diverse teelten en diversificatie van gewassen, moet het nog steeds mogelijk zijn om in dit gebied toekomstbestendig te kunnen bedrijfsvoeren. Of dit nu is door specifieke afdekmaterialen of door tijdelijke teeltondersteunende voorzieningen zoals containervelden,wandelkappen,blaastunnels minitunnels etc etc.

Het gebied tussen de baarloseweg en de kwistbeek onbeperkt door de land en tuinbouw kunnen later bedrijfsvoeren.
Ook naar de toekomst toe met de snelle ontwikkelingen in diverse teelten en diversificatie van gewassen, moet het nog steeds mogelijk zijn om in dit gebied toekomstbestendig te kunnen bedrijfsvoeren. Of dit nu is door specifieke afdekmaterialen of door tijdelijke teeltondersteunende voorzieningen zoals containervelden,wandelkappen,blaastunnels minitunnels etc etc. 

 

Ook het gebied niet verder laten vernatten waardoor de land en tuinbouw in de problemen komt dat men niet meer kan telen op deze gronden.

Lat: 51.3284831998974
Long: 6.01441804231592

0  reacties

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen