Zienswijzen

Irenka van den Hout 12-05-2020 155 keer bekeken 0 reacties

In de periode dat belanghebbenden konden reageren op het Ontwerp Projectplan Waterwet Herinrichting Kwistbeek en het Ontwerp Omgevingsplan Gebied Kwistbeek zijn bij het waterschap 10 ‘zienswijzen’ binnengekomen. De gemeente ontving er 12.

“Met het indienen van een zienswijze geeft iemand die er belang bij heeft aan dat hij of zij het niet of gedeeltelijk niet eens is met onze plannen. We hebben de zienswijzen goed bekeken en die verwerkt,” vertelt Anouk Dewitte, omgevingsmanager bij Waterschap Limburg.  “Voor elke zienswijze geven we aan hoe we er mee omgegaan zijn en of het heeft geleid tot aanpassing van de plannen. Het plan met de zienswijzen en de reactie daarop moet bestuurlijk worden vastgesteld. Bij Waterschap Limburg gebeurt dat door het Dagelijks Bestuur, bij de gemeente eerst door het College en uiteindelijk door de gemeenteraad. Degene die de zienswijze ingestuurd heeft, krijgt hier bericht over,” zegt Carla Duijf, projectleider bij de gemeente Peel en Maas.

0  reacties

Velden met een * zijn verplicht.

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...

Over Met elkaar

Samen met elkaar zetten we ons graag in voor voor veilige dijken, droge voeten, schoon water en voldoende water. Hier lees je over projecten bij jou in de buurt en kun je meewerken aan oplossingen die Limburg waterbestendig maken. Lees meer >

 

 

 

 

Cookie-instellingen